Hoeveel keer heeft hij voel me zo alleen? Tot een tijdje, heb ik niet eens denken dat ik zo alleen zou zijn. Iedereen die een huwelijk trouwde nam haar aan het lachen. Hij miste de mannen. Hij zei altijd: “Mannen zijn op het hoofd van een auto,” en bijvoorbeeld aan echtgenoot van haar zus, om aan te geven. De arme zus die je zag was altijd zijn ogen vol tranen. Hoeveel maanden na hun huwelijk zijn verstreken, werd haar man verslaafd. Hij was niet in staat om te vertrekken geweest. Anderen zeiden dat “de plaats van een kind in je leven is laag, als hij ziet dat zijn vader komt naar zichzelf”. Maar noch de vader van een jongen, noch de vader van een vriendin, heeft hij niet geven hem een ​​fatsoenlijke.

Het lied werd rouwende net als zijn zus. Haar gedachten waren alleen bezig met verschillende vrijers, die allemaal met onvergeeflijke zielig genoegens had verworpen. Vanaf het moment dat dit gevoel van verdoemenis tot hem kwam, reed hij elke deur naar een geschikte echtgenoot te vinden. Hij had niet veel veranderd in zijn ogen. Eerder, zijn idee van de mannen was veel moeilijker dan mannen. Maar nu dat het noodzakelijk was, de zaak was anders. Hij was altijd staren naar de spiegel en bijna altijd regelen. Toen hij zijn les was afwerking, werd hij de uitgaven al zijn tijd thuis.

Totdat een vriend van zijn tijd een oplossing voor haar had gesteld, en dat ze zou gaan naar Rome. Hij vond een man die problemen hebben met het gebruik van Ramal en Asfalak kon oplossen. Het lied was erg blij mee. De volgende dag ging hij naar Ralem met zijn vriend. De man stond op het punt om een ​​oude man met een baard en lang haar dat leek te zijn meer als een herder zijn. Het lied vertelde haar de man Ralm, en na een paar keer laten vallen van de kaalheid en het lezen van het woord en het openen van een oud boek, concludeerde ze dat het lied is verboden door iedereen. Hij vroeg zijn lied om zijn ogen te sluiten. Met de hand geplukt een liedje op het gezicht en bad voor enige tijd en zei dat hij de ban had gebroken. Ze gaf een stuk papier en zei: “Maak het vanavond voor het slapen gaan in een kom en water te drinken in een paar minuten, je slaapt in een droom die je toekomstige vrouw en probeer hem beter dan de rest behandelen”

Het lied werd uitgevoerd door Rimal. Voor het slapen gaan, zet het papier in een container gevuld met water. Zijn moeder schonk een beetje palissander in de schaal en legde het lied dat de roos water is beter dan water! . Het lied was zeer nieuwsgierig om te weten wat er in de krant werd geschreven, maar zoveel als hij drong aan op, hij kon hem niet overtuigen om het papier in en uiteindelijk lezen dronk water en ging naar bed. Voor het slapen gaan, dacht ze bij Ralm en haar woorden. Zijn geest werd opgemerkt door een aantal van zijn vorige vrijers. Degene die de meest prominente was was Majid, zijn laatste verzoek. Een beleefde jongeman die werd gezien door een vriend van de song. Ze had niet al te veel pijn doen, maar ze dacht dat die alleen leven veel gemakkelijker dan ze getrouwd zou zijn. Hij was overstuur en had een geweten straf. Ze wenste dat ze haar hart zou kunnen herwinnen. Sleepy nacht droomde hij van het zien van de mens Ralem het herhalen van zijn woorden. Het werd wakker heel vroeg in de ochtend. Het was jammer dat hij zo bijgelovig was. Hij heeft nooit geloofd in de bovennatuurlijke zaken. Hij was in verlegenheid gebracht om te geloven dat deze dingen waar waren. Tegen de tijd van de schemering, dacht hij aan wat hij zou zeggen tegen Majid en hoe de zaak van hem maken.

Het geluid van de bel klonk niet als een lied. De stem van zijn moeder was groter dan de ring, “Moeder, kom dan naar u bij de tent van haar pak.” Gezogen Dean ging naar de keuken. Hij keek vanaf de buitenkant. Hij dacht dat hij zou zien Majid komen met een bos bloemen, maar het zien van de man van Ralm, al zijn verlangens ging naar buiten.

Ik wilde om te lachen om bijgeloof. Ik lachte, maar ik weet niet of je kunt kijken naar dit verhaal of niet!