Ik kwam terug …
Er is nog maar net begonnen …
Ik reis Nbvd.yh Bvd.shaydm innerlijke openbaring gaf reizen zijn naam Gzasht.az op hun eigen, zonder haar!
De algemene vraag en antwoord u met mijn hersenen.
Ik voelde me fris weer met een goed boek na de ziel van Adam.
“The Schopenhauer Cure” van Erwin Yalvm.yk existentiële psychotherapeut.
Ik hoor Svtysh boek en ik kan zeggen dat veel van een effect had ik een van die Ktabayy.
De algemene vraag is in mijn hoofd …
Kant en Descartes zeggen, want ons begrip van het universum, van onze emoties te filteren (tijd, plaats, herinneringen, ervaringen, enz.) Was afgewezen, dus wat we als “feit” genoemd te begrijpen, niet enkele feit Bashh.tvhmh .
Schopenhauer zegt: Drsth.dr plaats daarvan kunnen we volledig begrijpen onze eigen innerlijke wereld was Mhdvdyt.ayn Knym.bdvn onze innerlijke werkelijkheid.
Freud zegt is niet waar! Onze onbewuste geest kan bedriegen ons liggen Bg · h.mytvnh ons Bznh.zhn Naast vergeten dingen en herinneringen hen kan vervormen als Bknh.chra? Om ons te beschermen.
Darwin zegt: Het beschermt Tkamlh.ma te veranderen voor het beter voor Myknym.hmh Chyzmvn.hty als onze onderbewustzijn Nkhvaym!
Espinosa zegt dat al zijn de manifestatie van een grotere kracht, wat er ook gebeurt, Bshh.hmh moeten daarom in alles en nog wat te doen een ding is afhankelijk van elkaar.
Niet eng? Op welke basis is geëvolueerd ons onderbewustzijn en gewoon aan te passen aan het milieu? Waarom hebben alle mensen in het algemeen like it? Ik weet het niet het doel ze lezen in de manier waarop ze bewegen? Wat is het doel? Gewoon overleven? We zijn op zoek naar kankercellen te overleven en hij is gescheurd Myarn.yny ons bestaan?
Ik weet het niet …
Wat een verschrikkelijke conflict met elkaar Mykhndym.ayn activiteiten daar en in een korte periode van het menselijk leven, creëert een belachelijke situatie.
Elk van de inzendingen begin van elk seizoen, moet een leven na te denken, te begrijpen en te implementeren.
Schopenhauer, dank u, dank u Yalvm.mmnvnm Fylyp.mmnvnm de persoon die stelde me voor dit boek, en dank de persoon die mij inleiding van dit boek gaf, en dank de persoon die het gaf Svtysh.