Ik heb mijn raam geopend en zonder wolken naar de lucht gekeken. Alsof gewond Ik zag de deeltjes van zijn bloed met een losdraai in de grond gieten. Bevroren. Ik strekte mijn hand uit. Ik voelde de sneeuw als een egel in de palm van mijn hand. Ik was koud en slaperig in mijn gezicht. Zegend dat de hond me verliezen.

Het was een paar keer. Ik heb het raam van mijn kamer met sneeuwvlokken op een verwarming gesloten. Toen ik naar hen keek, hoorde ik dat ze brandden. Misschien was het vreugde. Terug naar de hemel komen.

Ik weet niet waarom ik besloten het huis te verlaten. Hoewel het lang was om uit de sneeuw te vallen. Met die lelijke kleur. Veel mensen denken dat de kleur goed is. Zegenen! Maar dit is mijn mening niet. Deze kleur is saai in mijn ogen. Kleur die gemakkelijk verandert. Ik zei tegen mezelf: “Ik ga naar de krant”

Ik draag mijn jas. Hoeden en zakdoekjes en sjal ook. Ik wil naar de sneeuwstrijd gaan. Dus ik moet warme kleding dragen om me niet te overwinnen. Ik stapte uit het huis, de steeg is vrij wit. Ik neem de eerste stap stevig op de grond. Ik wil de hele tijd op de grond blijven. Ik wil niet sneeuwen als het wil worden gewist. Ik sluit mijn ogen om de effecten van sneeuw op de grond te verminderen. Een zwempakbuurt rond me omringt. Zijn jonge jongen gaat weg van de moeder, loopt in de sneeuw. Toen ik zag dat ze net onder haar voeten sneeuwde zoals ik, zei ze tegen haar moeder en zei: “Leer van je zoon, de sneeuw die je niet bevreest, je verborg het van jezelf”, zijn moeder, die, zoals Als ik niets begreep, kwam ze naar haar zoon. Zij nam haar hand en nam haar onder haar paraplu. Het gezicht van de jongen werd gegooid en de punt van haar neus werd gebakken. Maar zij lachten. In mijn ogen realiseerde ik me dat het mij een genoegen was om zo veel mogelijk te vechten. Ik stapte omhoog om naar de straat te gaan. De auto’s waren langzamer dan voorheen. Ze wilden ook zo weinig sneeuw mogelijk houden. Ik heb genoten van het zien van mensen die onder de sneeuw liepen en graag rondlopen. Mijn handen waren in een kistzak en ik voelde me helemaal niet koud.

Ik liep in de straat en keek naar mensen. Ik zag een jongen en jongen die hun gezicht naar de lucht had genomen. Open mond! Het was echt een hemelse scène. Ik voelde me alsof ik het gevoel was dat ik een man was. Ik zag een man die haar natte sigaar wilde verlichten met haar natte wedstrijden. Ik heb hem vereerd. Hoop dat zelfs met sigaretten en wedstrijden, je kan vechten tegen de sneeuw. Twee jonge meiden hadden een lelijke sneeuwpop aan de kant gemaakt. De roze man was rond. Met een neus zoals Pinocchio! Ik heb een lach. Het is een valsheid dat deze slechte sneeuw nog geen man is geworden. Zo was zijn neus! Drie mannen werden verbrand door een vuur dat in een sneeuwstorm in een pint olie brandde. Een oudere man, zijn handen hingen erop en bleven open en gesloten. Ik kwam naar de kiosk. Ik kocht mijn dagblad en kwam terug naar het huis. Een paar meter langs het doek, dat de kuil bereikt die stil was en binnen was vol sneeuw. Ik dacht gewoon dat ik me zou moeten boos hebben door het feit dat ik een sneeuwpop zag terwijl de hoed van een jongen was, het doel van de sneeuwballen van de jonge meisjes was gericht. Toen ik de boze man zag, glimlachte ik helder op mijn lippen en glimlachte. Ik zag het meisje en de jongen weer, die op hun schouders op de schouders liepen. Hun pakken waren vrij wit van de sneeuw. En dit betekent dat ze waren alsof alles sneeuwde als sneeuw. Ik zag een paar steegjes die hun auto duwen om aan te zetten. Ik weet dat het uitrijden van hun auto een excuus was om een ​​paar mensen op te halen zodat de sneeuw onder de auto kwam. Het was veilig om het huis te zien dat ik bereikt had en we zagen onze buurman weer in de sneeuw rennen en zijn zoon, Wie nam een ​​paraplu op zijn hoofd, met een koude lippenstift, maar hij keek me aan het lachen. Ik ben thuis en ik hang in de hitte van koud weer.

Het was de eerste keer dat ik een gouden tabak moest nemen. De fauteuil die uit mijn raam kwam kwam mijn kant open en kocht mijn gezicht en de andere kant was warm van de hitte van de verwarming. Door het temperatuurverschil van de storm is gecreëerd! Het onderhavige artikel is het gevolg van de vernietiging van die storm.