Ik kwam terug…
Het is net begonnen …
Het was helemaal niet een reis. Het was een innerlijke openbaring. Ze was in staat om naar haar naam te reizen. Van zichzelf, zonder zichzelf!
Met mijn algemene vraag en antwoord, ben ik nerveus.
Ik voelde me opnieuw met een goed boek, de ziel van een nieuwe persoon.
Schopenhauer’s boek van Erwin Yalom. Existentialistische psychotherapeut.
Ik luisterde naar mijn boek en ik kan zeggen dat een van die boeken die me goed voelde, goed voelde.
Ik heb een algemene vraag.
Kant en Descartes zeggen: Omdat ons begrip van onszelf, ons filter van emoties (tijd, plaats, herinneringen, ervaringen, enz.) Wordt afgewezen, dan is het wat we als de realiteit zien, niet een enige realiteit. .
Schopenhauer zegt, rechts. In plaats daarvan kunnen we onze innerlijke wereld volledig begrijpen. Zonder beperking is dit onze innerlijke realiteit.
Freud zegt: het is niet juist, ons onderbewustzijn kan voor ons liggen. Het kan ons misleiden. Onze geest kan, naast gebeurtenissen en herinneringen vergeten, ze vervalsen. Waarom? Om ons te beschermen.
Darwin zegt: “Deze bescherming is in lijn met de evolutie. Wij veranderen onszelf onbewust, om beter te worden. Wij allemaal, zelfs als we niet eten!”
Spinoza zegt: “Alles is de manifestatie van een grotere kracht, en alles wat er gebeurt moet noodzakelijk worden. Alles is onderling afhankelijk en alles is één ding.
Niet eng Hoe ontwikkelt ons onderbewust op welke basis? Alleen de aanpassing aan het milieu, dus waarom vinden alle mensen in het algemeen het? Helemaal zien ze het doel om in die richting te lezen? Wat is het doel? Alleen overleving. Onze kankercellen zoeken naar overleving, en ze geven het aan. Is ons bestaan ​​losgekoppeld?
Ik weet het niet …
Schopenhauer zegt: “Als we naar de details van het leven kijken, lijkt alles wat belachelijk is. Zoals een druppel water onder een microscoop: een enkele druppel is gevuld met de schepselen van het protozoïsche deeltje. Hoe geweldig zijn deze wezens en hun lach lacht Deze verschrikkelijke activiteit, zowel op korte termijn als in het menselijk leven, zorgt voor een belachelijke situatie.
Elk van de eerste geschriften van elk hoofdstuk heeft een leven nodig om te denken, te begrijpen en te oefenen.
Bedankt voor Schopenhauer, bedankt voor Yelom. Mijn naam is Philip. Ik ben dankbaar voor iedereen die mij voor dit boek heeft voorgesteld. Bedankt voor degene die mij heeft laten introduceren dit boek en ik dank de persoon die het zo heeft gemaakt.